Westerschelde Ferry

TARIEVEN

De overtocht is al een belevenis op zich.

WESTERSCHELDE FERRY

Voor de voetgangers en (brom)fietsers gelden verschillende tarieven voor groepstickets*.

Voetganger

2,95/ enkele reis
Losse overtocht€ 2,95
Losse overtocht met leeftijdskorting**€ 2,05
Retour€ 5,90
Retour met leeftijdskorting**€ 4,00
Aanvragen * Vanaf 10 personen en te reserveren via de klantenservice. ** Leeftijdskorting voor reizigers van 4 t/m 11 jaar en 65+.

(Brom)fietser

3,95/ enkele reis
Losse overtocht€ 3,95
Losse overtocht met leeftijdskorting**€ 3,05
Retour€ 7,90
Retour met leeftijdskorting**€ 6,00
Aanvragen * Vanaf 10 personen en te reserveren via de klantenservice. ** Leeftijdskorting voor reizigers van 4 t/m 11 jaar en 65+.

GROEPEN*

Reizen met een groep kan extra aantrekkelijk zijn met de speciale Groepskaart! Deze kaart is geldig voor een enkele reis of een retourreis.

Voorwaarden Groepskaart:

  • Vraag de kaart minimaal zeven dagen* vóór de geplande reisdag aan bij de Klantenservice van de Westerschelde Ferry via de e-mail Klantenservice@westerscheldeferry.nl of telefonisch via 085 0401800.
  • Het tarief wordt bepaald aan de hand van de groepsgrootte, de leeftijd van de reizigers en of je wel of geen (brom)fiets meeneemt.
  • Een groep bestaat uit minimaal tien personen.

Als de aanvraag goedgekeurd wordt, ontvang je een offerte. Bij akkoord op de offerte wordt vervolgens een factuur gemaakt en naar je toegestuurd. Na betaling ontvang je een betalingsbewijs dat getoond kan worden aan de kassamedewerker en feitelijk geldt als groepskaart.

* Voor aanvragen vanuit het buitenland minimaal 14 dagen