Westerschelde Ferry

E-TICKETS

De overtocht is al een belevenis op zich!

E-tickets voor een overtocht met de Westerschelde Ferry koop je snel en eenvoudig online. Een e-ticket verleent toegang tot de Westerschelde Ferry aan 1 persoon. Het blijft ook mogelijk om bij de servicebalie of via de automaat op het veerplein in Breskens en Vlissingen een ticket voor de overtocht te kopen.

Reisgegevens
In de Westerschelde Ferry shop kun je je e-tickets bestellen. Je kiest voor reizen als voetganger of fietser/bromfietser, een enkele reis of dagretour, de juiste leeftijdscategorie, de datum waarop je wilt reizen, het aantal tickets en als je ervoor kiest de afvaart waarvoor je wil reserveren. De reisgegevens staan vermeld op het e-ticket. Je betaalt veilig en vertrouwd via Mollie. Een online betaalplatform dat is aangesloten bij vrijwel alle banken. Betalen met creditcard is ook mogelijk.

Toegang met e-tickets
Na het afronden van je bestelling, ontvangt je de e-ticket(s) op het opgegeven e-mailadres. De e-tickets hoeft je niet uit te printen. De barcode op het e-ticket kun je met de smartphone of tablet ter plaatse scannen op de barcodelezer in de terminal in Vlissingen of Breskens.

Tarieven voor laag- en hoogseizoen
Voor de prijs van een e-ticket geldt een apart tarief in het laag- en hoogseizoen. Het laagseizoen is vanaf 1 januari tot en met 3 april 2021 en vanaf 27  september t/m 31 december. Het hoogseizoen geldt vanaf 3 april t/m 26 september. De verschillende tarieven voor e-tickets vind je op de tarievenpagina bij losse tickets.

Geldigheid:

  • Het e-ticket is geldig als enkele reis of dagretour en alleen op de gekozen datum zoals op het e-ticket staat vermeld.
  • Het e-ticket is alleen geldig met een geldige barcode die gescand kan worden vanaf de smartphone, tablet of vanaf een duidelijk leesbare print.
  • Het e-ticket is geldig voor de leeftijdscategorie die op het e-ticket staat vermeld.


Zo werkt het:

  • Bestel je e-ticket online via de shop op www.westerscheldeferry.nl en betaal met bankpas of creditcard.
  • Ontvang je e-ticket op het opgegeven e-mailadres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.
  • Bewaar de e-mail met de e-ticket in je inbox om de barcode op het e-ticket te kunnen scannen (het e-ticket uitprinten is niet nodig!)
  • Zorg ervoor dat je minstens 10 minuten voor vertrek aanwezig bent.
  • Voor vertrek houd je de barcode van het e-ticket voor de barcodelezer in de terminal in Vlissingen of Breskens
  • Vaar mee met de ferry. Goede reis!

 

Alle tickets worden direct naar het opgegeven e-mailadres gestuurd zodra uw betaling is verwerkt. Heeft u na een kwartier nog geen tickets in uw mail? Controleer dan voor de zekerheid uw spamfilter of de map ‘Ongewenste mail’. Als u ze daar niet kunt vinden kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31 (0)850401800 (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00). Zij sturen je tickets dan nog een keer naar u toe.

Om dit probleem in de toekomst te voorkomen, adviseren wij u het e-mailadres e-tickets@westerscheldeferry.nl toe te voegen aan de lijst met veilige afzenders.