Nieuw betaalmiddel voor de Westerschelde Ferry

De b-tag van Movenience

Wilt u een overtocht maken met de Westerschelde Ferry? Met de b-tag van Movenience kunt u gemakkelijk en voordelig betalen. U kunt de b-tag op creditcardformaat gratis aanvragen op www.b-tag.nl.

De b-tag komt in plaats van de OV-chipkaart. Uit kostenoverweging heeft de Provincie Zeeland besloten om vanaf 1 mei 2018 te stoppen met de OV-chip als geldig betaalmiddel voor de Westerschelde Ferry. In opdracht van de Westerschelde Ferry B.V. heeft Movenience daarom het nieuwe betaalmiddel ontwikkeld. Met de b-tag betaalt u gemakkelijk en voordelig de overtocht Breskens – Vlissingen.

Van OV-chip naar b-tag

In de overgangsperiode tussen 4 april en 1 mei 2018 kan zowel de OV-chip als de b-tag gebruikt worden. Hiervoor zijn twee verschillende toegangspoortjes ingericht in Vlissingen en Breskens. Het blijft ook mogelijk om losse tickets voor een overtocht te kopen aan de kassa op het veerplein.

Maandabonnement

Heeft u op uw ov-chipkaart een maandabonnement voor de overtocht van de Westerschelde Ferry? Voorkom dubbele kosten en ga voor een restitutieformulier naar de servicebalie op het veerplein in Breskens of Vlissingen.

De b-tag

  • Korting op uw overtocht!
  • Een pasje op creditcardformaat.
  • Betaal maandelijks achteraf de gemaakte losse overtocht(en) of het maandabonnement door middel van een automatische incasso.
  • Studenten reizen doordeweeks én in het weekend gratis.
  • Scholieren, kinderen 4 – 12 jaar en 65-plussers krijgen extra korting.