Westerschelde Ferry

REISINFORMATIE

De overtocht is al een belevenis op zich!

BINNENKORT ONLINE
Tickets

Bij de servicebalie óf via de automaat op het veerplein in Breskens en Vlissingen kun je een ticket voor de overtocht kopen. Het is nu ook mogelijk om online tickets aan te schaffen.

Meer informatie

ALS EERSTE OP DE HOOGTE
SMS Service

Door weersomstandigheden of onvoorziene werkzaamheden kunnen er wijzigingen optreden in de vaartijden. Meld je aan voor de SMS Service. Je krijgt dan als eerste een bericht als er wijzigingen zijn in de aankomst- of vertrektijden van de Westerschelde Ferry.

Meer informatie

VOORDELIGER REIZEN
b-tag

Met een b-tag reis je voordeliger met de Westerschelde Ferry. Je kunt kiezen voor achterafbetaling van losse overtochten of onbeperkt reizen voor een vast bedrag per maand. Net wat bij je past. Studenten reizen met een b-tag zelfs gratis! Vraag je b-tag aan via Movenience. Je ontvangt hem ongeveer een week later.

Meer informatie

VAN A NAAR B
Plan jouw reis

Wil je weten hoe de Westerschelde Ferry in jouw totale reis van A naar B past? Plan je hele reis, inclusief overvaart met De Westerschelde Ferry, eenvoudig via de reisplanner. De Westerschelde Ferry is opgenomen in openbaar vervoer-reisplanner 9292. Je plant je totale reis, inclusief overtocht met de Westerschelde Ferry, dus heel eenvoudig.

Meer informatie