Westerschelde Ferry

TIPS

De overtocht is al een belevenis op zich!

COMBI-KORTING
Het Arsenaal Piratenavontuur | Zeeaquarium - Westerschelde Ferry

Een dagje in Vlissingen? Dan kan een bezoekje aan het Arsenaal niet ontbreken. Maak kennis met de piraten in het piratenpark en ontdek de meest schitterende onderwaterdieren in het zeeaquarium. Het Arsenaal is een fantastische attractie voor jong en oud.

Profiteer van een interessante korting: koop een kaartje voor het Arsenaal in combinatie met een overtocht met de Westerschelde Ferry. Voetgangers betalen € 18,50 per persoon, voor (brom)fietsers is dit € 20,00 per persoon.

Combitickets zijn verkrijgbaar aan de balie van de Westerschelde Ferry in Breskens of koop gelijk je tickets in onze webshop via onderstaande button.

Combiticket kopen

Adres

Het Arsenaal
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen

Tel: +31(0)118 – 415 400

Lees meer over het Arsenaal

Zeeverhalen
Zeeuws maritiem muZEEum

In het Zeeuws maritiem muZEEum beleef je verhalen. Over helden, overwinningen en tegenslagen. Over lef en creativiteit, schatten en ontdekkingen. Van vroeger en van nu. Zeeverhalen. Hier leer je mensen kennen wiens levens verbonden zijn met de zee. Michiel de Ruyter natuurlijk en andere beroemde en minder bekende zeevaarders.

Stap aan boord; kom naar het muZEEum. En vergeet niet het 17e-eeuwse torentje te bezoeken: een machtig uitzicht over zee en stad.

Je voordeel combitickets bestel je eenvoudig in de webshop.

Direct naar de webshop

BELEEF ZEELAND
Fietsroute aan twee zijden van het water met de Ferry

Bekijk tijdens deze Badkoerier fietsroute Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren. Door de Ferry die vaart tussen Breskens en Vlissingen kan je beide delen van Zeeland bekijken. Tussen het fietsen door kan je dus heerlijk uitwaaien op de Westerschelde Ferry. Op deze Ferry zie je van alles, grote vrachtschepen, zeilers, meeuwen en wellicht nog andere mooie dieren. Verder fiets je door de plaatsen Middelburg, Vlissingen, Breskens en IJzendijke.

Direct naar de fietsroute pagina

SPORTIEF & CULINAIR GENIETEN
Happen en trappen

Als je van fietsen, mooie natuur, gezellige dorpjes en steden én lekker eten houdt, fiets dan een route van Happen en trappen. Na een oversteek met de Westerschelde Ferry trap je van het ene naar het andere restaurant en zie je onderweg al het moois van Zeeland.

Meer info & reserveer direct

VVV ZEELAND
Wegwijs in Zeeland

Waar moet je heen? Wat moet je echt zien en hoe kom je daar? VVV Zeeland wijst je de weg naar alle mooie plekjes, uitdagende attracties, prachtige musea, heerlijke restaurants en leuke belevenissen.

Direct naar de website

ZONNIG ZEEUWS-VLAANDEREN
Dutch Bike Tours

Met Dutch Bike Tours heeft Westerschelde Ferry afspraken gemaakt om tegen een aangepast tarief deelnemers mee te laten reizen met de Westerschelde Ferry.

Direct naar de website

UITWAAIEN!
Verken Vlissingen

Vlissingen is de boulevard en de boulevard is Vlissingen. De havenstad aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken.

Uitwaaien in Vlissingen

ZONNIG ZEEUWS-VLAANDEREN
Cycle Tours

Met Cycle Tours heeft Westerschelde Ferry afspraken gemaakt om tegen een aangepast tarief deelnemers mee te laten reizen met de Westerschelde Ferry.

Direct naar de website

DE MARITIEME BADPLAATS BIJ UITSTEK
Ontdek Breskens

Er valt genoeg te zien en te beleven in het vissersdorp. Het aan- en afvaren van enorme zeeschepen over de Westerschelde, maakt een dag strand hier nooit saai. Vanaf het strand, ten oosten van de veerhaven, wandel je zo het centrum in. Daar vind je restaurants, winkels en terrassen. Ga ook zeker ergens verse vis halen, direct bij de bron op de kaoje bij de vissershaven.

Het Visserijmuseum laat alles zien over de Bressiaanse vissers.

Ontdek Breskens