Westerschelde Ferry

TIPS

De overtocht is al een belevenis op zich!

BELEEF ZEELAND
Fietsroute aan twee zijden van het water met de Ferry

Bekijk tijdens deze Badkoerier fietsroute Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren. Door de Ferry die vaart tussen Breskens en Vlissingen kan je beide delen van Zeeland bekijken. Tussen het fietsen door kan je dus heerlijk uitwaaien op de Westerschelde Ferry. Op deze Ferry zie je van alles, grote vrachtschepen, zeilers, meeuwen en wellicht nog andere mooie dieren. Verder fiets je door de plaatsen Middelburg, Vlissingen, Breskens en IJzendijke.

Direct naar de fietsroute pagina

SPORTIEF & CULINAIR GENIETEN
Happen en trappen

Als je van fietsen, mooie natuur, gezellige dorpjes en steden én lekker eten houdt, fiets dan een route van Happen en trappen. Na een oversteek met de Westerschelde Ferry trap je van het ene naar het andere restaurant en zie je onderweg al het moois van Zeeland.

Meer info & reserveer direct

COMBI-KORTING
Het Arsenaal Piratenavontuur | Zeeaquarium - Westerschelde Ferry

Bij een bezoekje aan Vlissingen hoort gewoon een bezoekje aan Het Arsenaal. Voor jong en oud een fantastische attractie. Een groot piratenpark, een schitterend zeeaquarium en nog veel meer. Prijs: € 18,50 p.p. en met fiets: € 20 p.p. Boek een combiticket Westerschelde Ferry & Het Arsenaal. Profiteer van een interessante korting. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de ferry in Breskens.

Meer info Het Arsenaal & Tarieven combiticket

VVV ZEELAND
Wegwijs in Zeeland

Waar moet je heen? Wat moet je echt zien en hoe kom je daar? VVV Zeeland wijst je de weg naar alle mooie plekjes, uitdagende attracties, prachtige musea, heerlijke restaurants en leuke belevenissen.

Direct naar de website

ZONNIG ZEEUWS-VLAANDEREN
Dutch Bike Tours

Met Dutch Bike Tours heeft Westerschelde Ferry afspraken gemaakt om tegen een aangepast tarief deelnemers mee te laten reizen met de Westerschelde Ferry.

Direct naar de website

UITWAAIEN!
Verken Vlissingen

Vlissingen is de boulevard en de boulevard is Vlissingen. De havenstad aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken.

Uitwaaien in Vlissingen

ZONNIG ZEEUWS-VLAANDEREN
Cycle Tours

Met Cycle Tours heeft Westerschelde Ferry afspraken gemaakt om tegen een aangepast tarief deelnemers mee te laten reizen met de Westerschelde Ferry.

Direct naar de website

DE MARITIEME BADPLAATS BIJ UITSTEK
Ontdek Breskens

Er valt genoeg te zien en te beleven in het vissersdorp. Het aan- en afvaren van enorme zeeschepen over de Westerschelde, maakt een dag strand hier nooit saai. Vanaf het strand, ten oosten van de veerhaven, wandel je zo het centrum in. Daar vind je restaurants, winkels en terrassen. Ga ook zeker ergens verse vis halen, direct bij de bron op de kaoje bij de vissershaven.

Het Visserijmuseum laat alles zien over de Bressiaanse vissers.

Ontdek Breskens

Zeeverhalen
Zeeuws maritiem muZEEum

In het Zeeuws maritiem muZEEum beleef je verhalen. Over helden, overwinningen en tegenslagen. Over lef en creativiteit, schatten en ontdekkingen. Van vroeger en van nu. Zeeverhalen. Hier leer je mensen kennen wiens levens verbonden zijn met de zee. Michiel de Ruyter natuurlijk en andere beroemde en minder bekende zeevaarders.

Stap aan boord; kom naar het muZEEum. En vergeet niet het 17e-eeuwse torentje te bezoeken: een machtig uitzicht over zee en stad.

Direct naar de website