Wiljan Vloet nieuwe operationele directeur

Written by 0 comment

Vanaf 1 mei 2021 gaat Wiljan Vloet aan de slag als operationeel directeur bij de Westerschelde Ferry. Hij volgt hiermee Raymond Winterswijk op die afgelopen december vertrok.

In november 2020 besloot de Provincie Zeeland bij de WSF te kiezen voor een tweehoofdige directie. De functie van algemeen directeur (0,2 fte) wordt sindsdien ingevuld door Leo Wolterman. Per 1 mei zal Wiljan Vloet de functie van operationeel directeur (1 fte) op zich nemen. Vloet staat bekend als een ervaren en daadkrachtige directeur en heeft onder andere jarenlange ervaring in het betaald voetbal. Zo was hij onder andere algemeen directeur bij Sparta. Sinds 2018 is hij directeur van Stichting RopaRun. Hij heeft zin om aan de slag te gaan bij de Westerschelde Ferry.

“Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met de vele Westerschelde Ferry medewerkers een ontwikkeling door te gaan maken. Natuurlijk ga ik voor een groei in het aantal passagiers maar ik zie ook volop kansen voor een toename van hun beleving. Veel mensen moeten fan blijven of gaan worden van de Westerschelde Ferry en haar twee schepen.“